anak gajah..

my herbalife updates chaiyorkkk!



8.3.11 - 31.3.11 = 79.3kg - 76kg = lost 3.3kg


1.4.11~ 30.4.11 =75.7kg - 76.2kg = gain 5g




9.5.11 : 76.3kg






WeLcOme..

Nak cari apa..

Tuesday, March 2, 2010

aku nyaris diragut..

Tajuk je dah seramkan.. Last week aku kena kejar ngan sorang mat rempit. Punyalah aku takut. Tapi sempat gak aku snap gambar dia nak buat report kat balai.. Tak taulah perasaan aku masa tu, nasib takde apa2 benda buruk jadi kat aku. Korang layan jelah gambar ni... Zassss...




Dari jauh aku dah nampak mamat ni cam ikut aku...

Tgk dia cuba nak potong sayur ngan aku... Tak boleh jadi nii... dup dap dup dap jantung aku...

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

Laa... laki aku rupanya.. kekeke...kelakar tak lawak aku? tak? ok malu... (pedulik apa aku korang nak gelak ke tak... tapi gelakla sikit...penat dah karang ayat nak nipu ni..)


Ok jgn marah ye semua.. saja usik2 manja gedik di pagi ini... :)

2 comments:

Sue Rosly said...

Oklah... Sue gelak yeh... Hhahahhahahhahhah Kelakar giler Rina oooo... hehheheheh

rina said...

Hampeh.. tak kisahlah janji u gelak.. kekeke... miong..