anak gajah..

my herbalife updates chaiyorkkk!



8.3.11 - 31.3.11 = 79.3kg - 76kg = lost 3.3kg


1.4.11~ 30.4.11 =75.7kg - 76.2kg = gain 5g




9.5.11 : 76.3kg






WeLcOme..

Nak cari apa..

Tuesday, April 14, 2009

My Princess's 2nd Bday!!




Tak sangka mama anak mama ni dah pun masuk 2 tahun 4 April lepas.. Hmm eventho without papa, majlis tetap berjalan lancarkan? Majlis kali ni mcm tahun lepas jugak, buat di in law's hse as her request. Mama tak kisah janji anak mama ni hepy. Di samping buat bday party, kenduri tahlil for papa n doa selamat juga diadakan. Sedih memang sedih. Just imagine, kid at 2 yrs old survive without papa. Apapun mama tau anak mama strong mcm mama. Kita kena teruskan hidup sayang. Whateva it is, thanks 2 alls.. Papa, Mama, zizi, azmi. Thank u so much..



Ni je gamba yg boleh di attachkan.. Gambar2 yang lain tak boleh la pulak.. Nape ek. Adakah pc ini bermasalah atau orangnya... ngeh ngeh.. Takpe la dari takde gambar langsung... Enjoy..

2 comments:

shima said...
This comment has been removed by the author.
shima said...

happy belated birthday little princess!!!