anak gajah..

my herbalife updates chaiyorkkk!



8.3.11 - 31.3.11 = 79.3kg - 76kg = lost 3.3kg


1.4.11~ 30.4.11 =75.7kg - 76.2kg = gain 5g




9.5.11 : 76.3kg






WeLcOme..

Nak cari apa..

Monday, April 13, 2009

14 April 2009





Breakfast

Hl Dutch Choc -- 400ml
Roti bakar 1 set
Nescafe tarik
Nasi lemak 1/4 .... wat the?? hehe its ok rina... iza punya tuh..




Lunch

Hl Dutch Choc -- 400ml
Epal sebiji



Tea break

Roti spread wit kaya- 2 keping



Teamix -- 3 ltr
H20 -- 1 ltr





Hmm.. Sahabat2 aku yg terchenta ni pun..Mmg 'support' aku giler2 pasal diet ni.. Ada yg nak offer tapaukan bfst.. ada yang belikan bfst siap2, ada yang nak blanja mkn.. Time aku kuat melantak dulu takde lak yg nak belanja. Sadisnya aku. Takpa.. aku sekarang bukan saja kena control mkn.. Ketahanan diri pun kena kuat. Tambah2 ada kawan aku sorang ni ngandung. MasyaAllah dia punya makan tak hengat. All she need is food n foods!! ;)

Harini feel free sangat (bos takde) ngeh ngeh.. Memangla gumbira sgt sebab arini mmg takde mood nak keje. Malam semalam tak lena sangat nak tido pesal ntah. Amira kul 9 dah tido dah mlm td. Tapi after that..every single hour dia akan bgn n merengek nak te...... Hai.. pe nak buat. Sumbat je. Janji dia lelap pastu. Ngeh ngeh. Such a cruel mummy in earth..Ngeh Ngeh again.. :)

2 comments:

ieza said...

go rina...aku akan sokong hang untuk berdiet...yeehaaaaaaaa

BigBro said...

:D