anak gajah..

my herbalife updates chaiyorkkk!



8.3.11 - 31.3.11 = 79.3kg - 76kg = lost 3.3kg


1.4.11~ 30.4.11 =75.7kg - 76.2kg = gain 5g




9.5.11 : 76.3kg






WeLcOme..

Nak cari apa..

Sunday, February 28, 2010

Danial bday bash~~


Ni nak citer sabtu lepas gi bday bash anak adik ipar aku.. Majlis diadakan di McD Sri Damansara, kat umah aku. Mula2 maleh nak gi tapi setelah di asak oleh adik ipar aku, makanya pegi lah beli. Sempat beli hadiah t-shirt sean john tuk anak buah aku tu.. harga jgn tanya.. yg penting iklas.. awww...



Mula2 papa takmo gi malu katanya.. eii getik aku nak memalu lak. Puas pujuk takmo gak. Taknak gi sudah!! tak kose aku nak pujuk2 lagi. Aku ngan amira pun siap2 kul 8.00 kuar umah 5 minit pastu sampai dah.. (hehe dekat jek). Sesampai je aku ngan memalu salam2 lah ngan ex mil n fil aku n sedara mara arwah laki aku yang lain. Amira dah tak ingat dunia dapat jumpa clik dia gi memain kat tempat mainan tu. Aku terkebil2 ler tak tau nak buat apa maklumlah aku ni kan sombong nak mampus pemalu orangnye..

Pastu ramai tanya mana papa.. aku cakapler papa malu nak datang (padahal nak tgk bola selangor lawan apa ntah live kat tv2).. Diorang paksa suh datang gak. Last2 si azmi (laki adik ipar aku) kol ler laki aku yg pemalu tu.. haikkhh ptui... Akhirnya papa datang jugak naik motor.. Kenapa dia naik moto? pasal kete dia (auto ) aku dah bawak, then kete aku (manual) papa tak reti nak bawak... wah wah awahah...

Berlangsungnya acara mkn2, potong kek dan sesi bergambar...




Tgk mata amira, daring je pandang

amira n edylia





anak aku suka sgt mkn kek..





ala2 cayang papa (wekk..)









Family pic



Mama n sue n budak kenit











amira dan abgnye..syafiq












Bday boy, danial baju belang tu..

Dalam kul 9.30 kitorang balik dah.. Pastu amira nangis2 jerit2 takmo ikut aku balik nak ikut atokkkkk... Cantik muka ko..


2 comments:

aramis2177 said...

Hi rina..
salam perkenalan..tq eh singgah blog kita....kita tukar link ehh...TQ

rina said...

hihi... sama2...