anak gajah..

my herbalife updates chaiyorkkk!



8.3.11 - 31.3.11 = 79.3kg - 76kg = lost 3.3kg


1.4.11~ 30.4.11 =75.7kg - 76.2kg = gain 5g




9.5.11 : 76.3kg






WeLcOme..

Nak cari apa..

Monday, April 18, 2011

hi ollss

Salam semua.

Maaflah dah lama tak update blog. Agak bz la sejak 2 menjak ni. 

Amira dan Adam alhamdulillah sihat. Cuma lately Adam cam selsema n batuk2 sikit, tapi masih under control. Kesian jugakkan tgk dia. Selagi tak operate sumbing dia tu, dia mmg susah nak bernafas. Ambil byk tenaga nak bernafas. Insyallah bulan 7 ni adam akan buat minor operation.. Doakan dia selamat ye.

Amira pulak sekarang ni kuat jeles. Pantanglah aku agah2 si adam, mulalah cebek mulut mira tu. Pastu aku tegur sikit je terus nangis. Nangis kuat2 lak tu. Adam dengar orang nangis dia pun nangis. Pening pala aku. Mcmtulah ragam budak2 kan? ikut perangai aku kot. Ehem.

Dapur umah aku lak, apa ntah sumbat. Asal aku bukak air kat sinki nanti kat bawah lantai tu tetiba kuar air. Air mata air kah? Alamatnya laki aku dah warning tak bagi aku bukak air sinki lagi pasal bila air dah melimpah dia yg kena cedok bagi kering. (kah kah kah kesian) Makanya nak basuh pinggan ke apa kena basuh kat toilet. Akibatnya kat toilet aku akan ada sepah2 kulit bawang, meggi dan segala mcm.  Hangin mak okeh... Dah panggil management tadi, tak boleh buat pulak so kena panggil plumber luar. Hmm duit lagi. Mana nak korek.

Ok citer pasal opis lak. So far aku hepy keje sekarang. Kadang2 ada hepy time kadang2 ada bosan time. Tapi most of the time, GILE time.. kekeeke... Gelak sampai semput nafas... Bos2 kat sini pun ok2 semua.. Kawan2 lagiiii lah ok.. Alhamdulillah.... Yang penting, kita pandai bawak diri kita. Jangan menyombong dengan orang. Orang pun takleh menyombong ngan aku.

Ok. Nanti2 kita sambung lagi. Oh ye lupa nak citer pasal diet. Diet aku sekarang terumbang ambing. Sekian.



2 comments:

sheila said...

singki rosak mmg tekanan prasaan...

umah akak singki dlm bilik air... 2-2 bilik air tulah masalah problemnye..singki.. bila guna habis basah lantai..geremmmmmm

~Rina Mazlan~ said...

tul kan... tapi dah elok dah.. tu pun adik ipar korekkan..